søndag 9. desember 2012

Niande luke

Så var me alt komt til andre søndag i advent, og dagen har eg brukt på å innta svigermor sin nydelige mat. Må vera min favorittsøndagsaktivitet:) Ungane har kost seg på aking, og eg har kikka litt på ski og fått strikka et par omgangar. Kunne nok gjerne sett at eg hadde fått strikka meir, men den velsmakande hjortegryta med påfølgande dessert og så lappar gjorde at eg låg meir eller mindre medvitslaus på sofaen etterpå.


Hadde meg et skikkeleg raid før helga og fekk endeleg teke bilde av litt ferdige småting og lagt ut i Eplabutikken min. Tar alltid litt tid frå ting er ferdige på pinnane til det kjem knappar og band på plass. Montering og trådfesting er den kjedelige sida ved strikking, men veldig kjekt når det er gjort. Og ikkje minst så blir det så mykje ryddigare i strikkeveska!
Så var det kalenderluke for 9. desember. Og i dag har eg vore innom ull.no. Denne lunande saken må vera perfekt over skuldrene, og kjem ikkje i vegen for hverken blogging eller strikking.
Oppskrifta kan du laste ned gratis her!

Eg skal også trekka ny adventsvinnar blant følgerane mine, så vil du vera med så legg deg til som følgar!

 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Skikkelig nusselige babysokker du strikker!
  Skuldervarmeren så herlig varm ut :)

  SvarSlett
 2. Så skjønne babysokker!!! *smelt!*

  SvarSlett
 3. Bedårande fottøy til små føtter du strikar! Gleder meg kvar dag til å sjå neste luke i kalenderen din, tusen takk for du tar deg det arbeidet.

  SvarSlett
 4. Så skjønne små sokker du har laget.
  Det gjør seg veldig med noe bånd eller blonder på strikketøyet etter på :)

  SvarSlett
 5. hej hej
  så flinke du er, de er jo så vakkre:-)
  god advent:-)
  fra "den magiske kluten" ;-)

  SvarSlett