tirsdag 4. desember 2012

Fjerde luke

Plutselig var det bare 20 dagar igjen til jul. Så lang som desember var når eg var 5 år, og nå rase den avgårde i et utenomjordisk tempo! Målet må vera å klara skru ned tempoet litt nå, og ta seg tid til å nyta den flotte førjulstida.

I mårå må eg prøva få tatt bilde i dagslys av dei siste tilskudda mine på strikkefronten. Ikkje minst for å oppdatera årsrekneskapen min. Eg lovte jo trufaste leserar ein liten "vareopptelling" i starten av desember for å sjå kor ille det stod til.. Klare eg å komma under 100 kilo på garnlageret før nyttår?
Kanskje nokon vil tippa kva vekta ved årsskiftet vil bli?

Så var det fjerde luke då...Sidan eg føle eg har ruga veldig lenge på noko tjukt tovegarn, så må denne oppskrifta på sitteunderlag på banen. Det går kjapt å laga, ein får brukt store mengder garn raskt, det er fortsatt mulig å rekka laga det til jul og ikkje minst, det kan komma til nytte hos både store og små!

Oppskrifta er gratis og henta frå Sandnesgarn, så ingen trur eg drive å kopiere ulovleg.

2 kommentarer:

  1. Kanskje dette kunne være måten å få brukt opp alle restene med Cortina- og Safirgarn jeg har liggende et eller annet sted ;)

    SvarSlett
  2. Morsomt å følge julekalenderen din. Men under 100kg til nyttår - å nei du! Jeg tipper 108,3 kg. Det var slankinga si det! Du er herlig, Jane!

    SvarSlett