søndag 2. desember 2012

Andre luke

Herlig søndag i dag. Kvitt snølandskap ute, fyr i ovnen og pinnakjøt som laga julelukt i heile huset.

Eg vakna kvart over 7, men hadde ingen mann ved siden av meg. (For dei som lure så pleie eg ha ein mann som sove i sama rommet som meg.) Kikka inn til minstejenta om han var der, kikka på badet og kjøkkenet, men nei. Eg var heilt aleina. Så kom eg til å kikka ut, og såg at det var komt snø i natt . Dermed var det ikkje vanskeleg å vita kor han var - brøyting.
Fekk så fine tags i posten her om dagen, bestilt på etsy. Kunne jo ikkje la vera å falla for desse med så fine sauer og ikkje minst garnnøster på. I tillegg fulgte det med håndlaga kort med koselig takk-for-handelen helsing på.
Så til dagens luke i kalenderen! Denne gongen frå Viking garn. Dei søtaste tova musetøflene,  og oppskrifta finn du her. Med små endringar i farge og øyrer så kan desse også enkelt bli grisetøfler!


Bilde henta frå Viking GarnEg lova jo og ei lita overrasking til ein av mine følgerar på kvar av dei fire søndagane i advent. Ser at endå fleire har lagt seg til som følgar på bloggen min, kjempekjekt. Og det er plass til mange fleire.
Den vesle pakken eg har laga til skal denne gongen til Vårsol! Du blei den uttrekte i dag!4 kommentarer:

 1. Hei og hopp. Jeg følger din adventskaender - og deg :)
  Men har ikke blogg sjøl. Og er ikke flink til å kommentere. Men jeg er her :)

  Ha en riktig fin advent og god strikketid.

  Hisen Elin

  SvarSlett
 2. Følger bloggen din, så koselig å lese den. Her har vi og fått snø.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 3. Som sagt så gjordt - musetøflane er blitt til grisetøfler. Takk skal du ha for superduper kalender. Flink å finna godbetar du!!

  SvarSlett
 4. Tuuusen takk for koselig pakke med te, sjokolade og annet godt. Det er veldig trivelig å følge bloggen din - får masse inspirasjon fra deg ,så masse fint du lager. Ha en fortsatt fin adventstid. :)

  SvarSlett