fredag 6. desember 2013

Værfast

I dag hadde eg liksom stooore planar i lag med godaste Linda. Evigheter si eg har sett ho, og planen var å gå på salgsutstillinga til Dagsenteret i Herøysund, samt at eg trengte litt heklehjelp. Men, eg er då ein smule værfast i huset mitt. Fekk streng besjed av han eg bur med at det var ikkje sjans å komma opp bakken i dag utan 4WD, så eg kunne halda meg heima. Prøvde jo fånyttes å foklara at det var ganske viktig å ut til Linda og strikka litt, men fekk mest et snøft til svar på det gitt...


Så då får ein finna på noko anna i staden... Ser jo at strikkekroken igjen ser ganske bomba ut. Eg har endå ikkje funne årsaka til at det stadig skjer, men nokon har lagt mistanken over på mine stadig garnkjøp... Etterforsking pågår:)


Ikkje verst å henta posten heller om dagen. Sjølv om det ikkje har begynt å komma julekort, så har det vore triveleg lell...


Masse kjekk strikkelektyre, med ekstra mønsterbilag. Ein liten garnpakke pleie også å ligga med, men det er jo bare nåke ekkelt akrylgarn som eg gladelig donere til eldstejenta sitt garnlager:)
Vil du sjekka ut dette bladet nøyare kan du gå inn HER!

2 kommentarer:

  1. Heisan, abonnerer du på Let`s Knit Jane? Jeg tittet på dette med mye rødt/julehefte, på Narvesen går, var det mye fint inni? Ble ikke at jeg kjøpte det....nesten rart å gå tomhendt ut derfra ;)

    SvarSlett
  2. Ja, eg abonnere. Kutta ut å kjøpa Simply Knitting for det er KUN reklame. Syns Let`s Knit har vore bedre, men dei tre siste utgavene har tatt litt retning mot Siply Knitting syns eg. Kan henda det bare er nå rundt jul, så skal gi det ein sjanse til. Eg syns ikkej det var så veldig masse fint i dei julenummera, mykje sånn smådill med snømenner, nissar osv. og det er ikkje min stil. Love of Knitting er enda hakket bedre spør du meg:)

    SvarSlett