tirsdag 7. januar 2014

*trommevirvel* ..og vekta på garnlageret er....

Tusen takk for enorm respons på min ganske så uhøgtidelege konkurranse. Så kjekt at så mange har vore inne og tippa, har vore kjekt å følga med på. Eg visste jo heller ikkje resultatet før nå i kveld. Eg hadde startvekta første januar 2013 på 108 kg, og så har eg vegd og skrive opp kvar ting som er strikka og alt som er kjøpt inn eller fått av garn. Mitt tippeforslag var 186 kg.


Då har eg rekna, og kontrollrekna, og lageret mitt er altså: 135, xx kg!!!

To damer hadde svart 135 kg, så derfor må eg ha ein aldri så liten finalerunde mellom Linda Tvedt og Laila Eide. Supert om dåke kan komma med ein desimal eller to på dette, sånn at eg kan finna ein vinnar!

Eg må egentlig sei at eg er ganske overraska, eg trudde det skulle vera mykje verre. Så spørs det då, kor mange av desse kiloane eg får trykka inn i garnskapet.


Trur ikkje det blir noko loggføring og veging av alt som blir kjøpt inn og strikka opp i 2014. Det er alt for dillete og stjele mykje strikketid. I år trur eg heller at eg skal prøva varianten med å spara ein tier for kvart nøste som blir oppbrukt. Vurderar å starta med ein kjole i restegarn til Madel, for å få ein skikkeleg "flying start".

2 kommentarer:

  1. Oi!!! Så nært..... og så enda ein gong...hm... går for 50 bak komma

    SvarSlett
  2. Her var det mye flott. Trenger litt inspirasjon!
    Falt pladask for de flotte sommerfuglene dine. Har et nyttårsforsett om at ingen gaver skal kjøpes, kun lages....er det mulig å spørre om du vil dele oppskrift? Har vært rundt omkring på nettet og finner ikke på langt nær så flotte sommerfugler som du har laga. Ville vært evig takknemlig.
    Venlig hilsen Lill Mari (lill.mari.mogstad@gmail.com)

    SvarSlett