torsdag 9. januar 2014

Eit eple her og eit eple der...

Eg skal vel ikkje prøva innbilla nokon at Eplabutiiken min, Spøtekroken, har nokon enorm omsetnad, men det ruslar nå ut ein vest eller eit par sokkar nå og då. Og i haust har det liksom vore ganske jamt og trutt, og sidan eg er litt treg å fylla på så er det heller et slunkent utvalg nå.


Hjalp litt når eg kunne putta inn nokre raggsokkar, og eg bør snart ha klart både ein liten genser og eit par Vestar. Er berre desse knappane som dåke jo veit må SYAST i...


Kjøpte meg nokre kjekke kort på www.etsy.com . Den sida er egentlig like farleg som einkvar bugnande garnbutikk, så eg prøver å ikkje klikka meg innom for ofte. Men desse korta syntes eg nesten var noko eg måtte ha.


Eg fann korta mi hos denne damen HER! Og i utgangspunktet hadde ho bare dei store korta med garnnøste, men det var ingen problem å laga nokon mindre. Dei vart med sau på.


Artige kort som eg synes det er greit å legga ved når eg sender strikkating frå Eplabutikken min. Då kan eg skriva ei lita helsing, samt tips om f.eks vasking av plagget og kva garn det er strikka av. Og så håpar eg jo sjølvsagt at mottakaren synes det er litt triveleg at det ligg ei lita helsing saman med plagget.

1 kommentar:

  1. Sukk ja, mye "farlige" butikker Jane ;) jeg var innom Pickles i romjula - og der fant jeg selvsagt noe herlig garn...så fristet de med portofritt også da... :) god helg

    SvarSlett