søndag 26. januar 2014

These boots are made for walking!

Jammen fekk eg til å laga babybooties i størrelse 28! Men med tanke på kor små dei er, så tok det veldig lang tid.
Uten oppskrift, så blei det jo ein del prøving og feiling. Et under at tålmodigheten, og den meget korte lunta mi, tålte påkjenninga.


Ser ut som passformen er bra, men kor gode dei er i bruk kan eg jo ikkje gå god for. Kanskje eg må laga eit par til turboen her i huset for å kvalitetssikra. Viss eg gidde. Rart med det, men dessa bootiesane likar eg ikkje å strikka. Om dei er aldri så søte og fine. Trur det er all den snuinga og dillinga som tar litt luven frå meg.
Sidan dei måtte vera litt slitesterke har eg brukt Sisu, og nå må eg spør; Har dei endra Sisuen? For eg har jo ikkje vore nøgd med den før, syns den var kvass og stikkete. (Les om mitt elendige sisu-moment HER!)  Men dette rosa her, som eg kjøpte hos Ullkroken, er mykje mjukare! Nå var det plutselig veldig greit å strikka med! Faktisk var det så godt at eg gjekk tilbake og kjøpte to nøster til etter å ha prøvd det. Snodige saker!

5 kommentarer:

 1. Sokka ble nå helt proffe. Har en mistanke om at du får til det du vil.(når bare kroppen er med)
  Morro å lese bloggen din.

  SvarSlett
 2. Sokkene er kjempefine Jane, dette kan du :) Sisu`n ja - hmm, har fundert litt jeg også på dette, syns å huske det var bitte-litt stikkete før, men nå elsker jeg dette garnet, for det både varmer og er slitesterkt :) kos blogg - som alltid.

  SvarSlett
 3. Nydelige boots. Da må jeg prøve sisu igjen. For jeg har heller ikke likt å strikke med det. Hm, må prøve.

  Hilsen Elin (strikkefrua)

  SvarSlett
 4. Så fine :)
  Om du sitter igjen med masse stikkete Sisu så er jeg interessert i å kjøpe av deg :)

  SvarSlett
 5. Vet ikke om de har endra Sisu'en, men jeg også synes den er mykere enn for noen år tilbake. Liker det garnet godt nå og bruker det mye til strømper og gensre :)

  SvarSlett