søndag 5. januar 2014

Bittelitt resultat-trøbbel

Eg som trudde at det var ein ganske enkel sak å gjennomføra ein aldri så liten gjettekonkurranse om kor mykje garn eg hadde. Men, nei, det kom nok litt rusk i maskineriet. For uvitande som eg er, skreiv eg i bloggen at ein kunne svara både i sjølve bloggen og på Facebook. Etter at mange hadde svart på innlegget i Strikkesida, så vart innlegget sletta av admin. der. Det er nemlig ikkje lov å ha konkurransar inne på fb. Linkar til blogg med konkurranse er lov, men ikkje direkte på fb altså.
Så nå har eg bedt, og ber, folk som hadde svart på fb om å gå inn i sjølve blogginnlegget å legga inn svaret der. Kan ikkje gjera anna enn å håpa at samtlege gjer det. Veldig kjedelig om ein som svarte på fb hadde rett, men ikkje vant fordi eg ikkje kunne finna svaret igjen.
Dermed forskyv eg avsløringstidspunktet til tysdag, rett og slett slik at alle som har lyst å vera med å gjetta får sjansen!
Har du ikkje tippa endå, kan du gjera det HER!


Dette nøstet her får faktisk ikkje lov å vera med i rekneskapet ein gong. Rett og slett fordi det ved nærmare ettersyn meir ser ut som ei strimla t-skjorta enn garn. Nøstet hadde mamma med heim til meg sist ho var på reise. Ho meinte eg kunne laga gryteklutar av det. Eg vil ikkje påta meg den jobben, men det kan kanskje gå an å hekla eit gryteunderlag. Eg får ta kolossen med ut til Linda og høyra kva ho meinar at det grønne vidunderet kan brukast til.
Nokon som har vore borti dette? Og i så fall, kva vart resultatet?

4 kommentarer:

 1. Her er noen, jeg søkte bare på navnet på garnet. Har nemlig noen nøster av dette selv ;-)
  http://www.klikk.no/bolig/inspirasjon/article824798.ece
  Ann-Karin Svåsand
  an-svaa@online.no

  SvarSlett
 2. Jeg har både hekla og strikka i det. Jeg liker ikke i det hele tatt garnet, det strekker og strammer om en annen, men jeg tror det blir gode gryteunderlag. Sjekk på ravelryen min, turkis sak. Brukernavnet mitt der er bentes. Ikke sikker om jeg fikk blogger den i høst. Lykke til med både opptelling og hookedprosjekt.

  SvarSlett
 3. Loggen til "BekkiBjarnoll" har mange fine oppskrifter på ting å hekle i dette garnet... eg har selv heklet denne: http://www.bekkibjarnoll.com/2011/09/oppskrift-pa-hengekurven.html

  mvh

  Kristin

  SvarSlett
 4. Jeg har heklet et stort teppe i Zpagetti og jeg elsker det!! Garnet er litt tungt og litt ujevnt noen steder, men resultatet blir allikevel bra synes jeg. Du kan se teppet her: http://strikzilla.com/2013/06/08/strikzilla-gar-nye-veje/

  /Strikzilla

  SvarSlett