søndag 24. november 2013

Rar fasong

Eg er fullt klar over at trendar og motar endrar seg med tida, men nå begynne eg verkeleg å lura på om fasonger på babyar også har forandra seg markant.


Kjøpte nokre kjekke babyhefter som truleg er frå slutten av 90-talet. (Sjølvsagt på ein av desse fb-sidene for gamle hefter og oppskrifter.)


Det er mange rare fargekombinasjonar, og enkelte modellar er litt snåle, men denne her dressen må vel ta kaka?!?Får håpa at ingen har små barn som passe dette seilet her, for den er jo meir som ein vaksen herregenser på midten!Lilla raggsokkar til dame er ferdig. Gjekk jo fort når eg fekk tak i garn. Ein ufo mindre!!

2 kommentarer:

  1. Rart det hvordan fasonger har forandret seg på strikkaplagg. Ikke bare til baby men også voksgensere. Se bare på kofter og gensere i bladene fra 50 og 60 tallet. de er jo såååå trange. Men kjekt å bruke mønster som ide og heller regne om mønsteret til dagens størrelser .
    Liv

    SvarSlett
  2. Ja dette bladet har jeg også Jane, noen nette småplagg, men dette "teltet", det er kanskje litt vel drøyt i størrelse ;)

    SvarSlett