torsdag 21. november 2013

Ein god idè

Eg har ein mann som stort sett oppholde seg i ein gravemaskin. Viss han ikkje er der er det fordi han kjører traktor eller sove.
Eg derimot kjører hverken gravemaskin eller traktor, og kunne helst tenkt meg å brukt endå meir tid på strikking og garn. Med andre ord, vi er ikkje så flinke å gjera ting saman. Men, no har eg funne løysinga, sjekk her!!Kanskje ikkje så matnyttig, men her er det snakk om å møtast på midten:)

På pinnane har eg fortsatt lubbane med forsterka hæl. Blei lite strikking på meg i går sidan eg havna på legevakten med yngstejenta. Bare krupp, heldigvis, men eg kjenne nå når me er starta på andre våkenatta, med lufteturar ut, at ei god natt søvn hadde gjort seg. Innbilte meg at krupp gjekk øve på nokre timar ei nattestund eg, ikkje at det drøyde ut i fleire dagar.


Og så fekk eg meg den ultimate nedturen i kveld. Skikkelig på felgen etter å ha hatt ein hostande toåring på fanget heile dagen, samtidig som eg skulle hjelpa eldstemann med lekser og vaska litt klær, så sende eg maen på butikken for å handla Nøttegodt! Mens han var på butikken stod eg ute med toåring og drømte om dei herlige sjokoladetrekte nøttene eg skulle kosa meg med i eit lite ledig sekund. Men ka kjem han heim med?? Joda, ein megasvær pose med nøttemix, ulike nøtter blanda med rosiner. Ikkje eit snev av SJOKOLADE!!!
Og då var klokka to minutter over stengetid... 39f*&%u*8636"##+0ge6%%4!! (Sensurert)

Så nå sitte eg her og lure på om kanskje litt garnsnoping hjelpe? Tips om lekre, snedige, fristande, spennande nettbutikkar med garn tas i mot med takk.

2 kommentarer:

  1. Åh, når jeg er snopsjuk og ikke har noe innen rekkevidde - å hjelpe meg! Skjønner deg godt.... Vi gjør litt forskj her også Jane, han forguder og kjører traktorer og skogsmaskiner, og jabber hund, men jeg elsker håndarbeid ;) kos deg videre du, og ja, noen ganger hjelper det å handle garn ;) god helg

    SvarSlett
  2. Tips ang krupp. Jeg har hatt to krupp-gutter og har god positiv erfaring med dette trikset. Vi brukte saftis (Lollipop) som medisin. Det kjøler ned halsen og demper derfor hosten, i tillegg gjør det barna lykkelig og roligere. De stopper å gråte og da roer også hosten seg. Du må IKKE bruke fløteis, det blir for tykt og slimete i en krupphals. Sørg for alltid å ha lollipop i fryseren og kall det medisin. Lykke til!

    SvarSlett