fredag 4. oktober 2013

Akrylmareritt

Det blir ikkje stort verre enn dette. Urk, akryl er verste sort, eg beundrar folk som faktisk klare strikka med dette på jamnå.

Nøstet blei kjøpt i USA, på veg til Las Vegas om eg ikkje hugsar heilt feil, og nå når det er blitt så "in" med alt dette flashgarnet så tenkte eg det kunne passa å henta fram.  Det er 100% akryl, hverken meir eller mindre, og ikkje av den sorten som kan kjennast litt mjuk og god ut ein gong!. I tillegg så er det et lubbent 100 grams nøste, så det er maaange meter med tråd. Det knirkar og knakar på pinnen, og strikkar eg fort kjennes det nesten som om tråden skal ta fyr mellom fingrane mine.


Dette skulle egentlig bli ei hua til Victoria, etter samme turbanmodellen som den eg strikka til Madel. Fargane passar til slalomjakken hennas, og med ei sånn hua vil ho bli lett å finna igjen i slalombakken. Men, eg la opp for mange masker, den blir alt for vid. Siden eg ikkje orke tanken på å rekka opp og strikka meir med dette garnet, så er planen nå at det skal bli et skikkelig knæsj miniskjørt i størrelse 2-3 år. Med svart tights og svart genser kan det jo bli stilig..Eller?


Så må eg visa det litt sjeldne besøket me hadde på terrassen her om kvelden. Gjesten blei faktisk verande heile natta, og ved å spora nummeret på foten såg me at dua høyrte heima i Ølen. Artig.

2 kommentarer:

  1. Var i Amerika i vår. 3mnd og kjøpte masse fint garn,men på waalmart hadde de nesten bare akryl. Så lekkert ut,men.. La meg til som følger hos deg.
    Klemz

    SvarSlett
  2. Dette ligner veldig på garnet jeg også holder på med akkurat no, et nøste jeg fikk av stedatteren min da hun var i Riga tidligere i år, strikker trekk til vindunk igjen jeg ;) gave, for jeg er heller ikke fan av akryl, alt for statisk og tett for meg. Lykke til videre :)

    SvarSlett