søndag 23. september 2012

Rota til alt vondt..

Det er noko som heiter at lediggang er rota til alt vondt, og det stemmer faktisk. I alle fall når det kjem til mitt heller fåfengte forsøk på å krympa garnlageret mitt.

For i går, mens eldstejenta var i bursdag, hadde eg og minste turboen heller lite planar. Det enda med ein impulstur på Europris og garnsalget der. Ja da, klarte ikkje å holda meg vekke, så 950 g garn blei med heim. Eg var rimelig kjapp med å få det oppi garnkista sidan eg så stolt hadde proklamert for mannen fredag kveld, altså under et døgn tidlegare, at eg hadde klart å styra unna garnsalg både hos Nøstenett, Drops og hos EUROPRIS! Hovmod står for fall er det visst og noko som heiter..Litt usikker på blandingsgarnet med bambus, kva det skal bli. Men fargen var bare så nydelig at eg måtte kjøpa for å prøva. Eg var egentlig ganske overraska at garnhyllene der ute ikkje var reinska, med 30% rabatt hadde eg trudd strikkedamene i kommunen hadde gått berserk. Men til gjengjeld så er det mykje syntetisk garn, og det går som regel eg forbi i alle fall. Eg er slett ingen garnsnobb, handlar meir enn gjerne på både Nille, Europris og Sparkjøp så lenge garnet er godt og ikkje har store mengder av akryl eller polyester. Håpar i denne omgang at babygarnet skal vera brukande.


Så har eg altså gått på ein liten garnsmell, eller Linda-knipa som eg også velge å kalla det. Strikke på desse bambusklutane, og midt i ein stripete klut er eg tom for kvitt. Hjææææælp. Var sikker eg hadde mykje meir av dette.
Tomt på Porselensbuo der eg kjøpte garnet, eg har bare av den sandfarga igjen, alle mine garnhamstrande venner har kjøpt andre fargar enn kvitt, så nå sitte eg her med skjegget fullt av postkasse.  Viss nåken har ein liten kvast med kvitt Just Bamboo, så vil eg gjerne bli dets nye matmor snarast! Eg hatar nemlig å rekka opp, og ein skjeiv og rar klut er slett ikkje noko alternativ...
Til dei som vil sjå kor veldig garnlageret mitt krympe  auke, så ta ein kikk i blogginnlegget som eg har kalla Årsrekneskap 2012. Her legg eg pliktoppfyllande inn alt eg både handlar, får, lagar og gir vekk...  Kanskje det me kan kalla raude tal i den rekneskapen..

1 kommentar:

  1. Denne historia kunne jeg også fortalt, vært så flink lenge å styrt unna alt som heter garnsalg.

    En bitteliten tur innom Europris på lørdag - da var det gjort. Kom ut igjen med en pose for mye - med garn!

    SvarSlett