tirsdag 11. september 2012

Nydelig pakke

I dag låg det ein fin liten pakke i postkassen min. Ikkje heilt uventa siden eg faktisk hadde rota meg innpå ei sida og bestilt dette. For sjølsagt, det var jo garn. Ingen som er overraska vil eg tru.
Har aldri vore borti dette garnet, men lot meg fullstendig blenda av dei nydelige fargane og vips så var ein havna i handlekorga.
Ganske lekkert innpakka i silkepapir og med sløyfeband. Og slett ingen skuffelse når ein åpna opp heller. Over 400 meter, så det held til ei lita bukse eller ein babyjakke. Har slett ingen planar for garnet ennå, men nyte synet av dei fine ton-i-ton haustfargane..Minne om korn og plommer.
Vil du la deg frista så går du bare inn her..http://shop.phydeauxdesigns.com/På pinnane har det stort sett vore klutar i det siste. Hadde kjøpt litt bambusgarn på salg på Porselensbuo, og etter å ha lest på nettet at bambus var bakteriehemmande og egna seg godt til klutar, ja så måtte det jo prøvast.

Fann fort ut at eg måtte opp i pinne 4,5 for at det ikkje skulle bli for tett og tungt, men utan å ha testa dei endå trur eg resultatet blei bra. Virke ikkje særleg tjukkare enn dei andre bomullsklutane som eg har brukt pinne 3,5 på, og Just Bamboo var veldig godt å strikka med. Litt båndaktig, men glei godt på pinnane.

2 kommentarer:

  1. Takk for hyggelig kommentar. Ser at du svinger strikkepinnene ofte også :-). Flotte kluter du har laget. Det garnet så jo aldeles fristende ut, men jeg må bruke opp noe av alt jeg har først. Her kan du jo få et flott sjal også!

    SvarSlett
  2. fin strikkeblogg har du! du er flink i håndarbeid :)
    hilsen fra Aleksandra

    SvarSlett