søndag 9. september 2012

Garnet erobrar nye områder!

Det er kanskje begynt å bli ganske ille med garnsamlinga til hu mor her i huset, når altså leikene må vika. For i helga gjekk leikekassen i stova frå å vera leikekasse, til å bli noko så mykje nyttigare: Garnkasse!Eldstejenta har fått nye møbler på rommet, og kunne då ha alt sitt der nere, og hu minsta trenge ikkje ha leiekkasse i sova når ho har leikegrind. Så då såg jo eg mitt snitt til å snika oppi ein aldri så liten garnpose, litt oppskrifter og stæsj som egentlig har lege OPPÅ leikekassen og gjort at ingen kunne komma oppi likavel. Må nok ta ein rydderunde oppi her, men enn så lenge står den posen godt der!

Nå ser jo stova mi mykje ryddigare ut sidan ting er oppi kassen istaden for oppå, og så sleppe eg dei veldig hjelpsomme fingrane til Madel oppi kvart einaste nøsta.
Ganske fornøyd med helgas innsats, har ikkje bare rydda utav leikekassen. Kan informera at det er slett ikkje spøk å rundvaska rommet til ein 9-åring med alt det innebere av rosa duppedittar og tant og fjas. Trur eg har fått glitter på både hornhinner og trommehinner, men nå er alt på plass og jenta sove fornøyd i NYTT rom.  Ho har til og med fått eigen garnkasse på rommet sitt, det syntes eg nesten var obligatorisk.


På pinnane er det fortsatt bare klutar, men trur eg nærmar meg enden på det nå. Planen var å strikka ein variant av Dortegenseren etterpå, men det blir slett ikkje i rillstrikk. Såg Skappelfruen sjølv på TV i går i den omtalte genseren, og synes den såg litt slafsen og rekande ut. Sikkert ein god kosegenser, men kossen ser an ut bak når du har sete godt i sofaen med an ei stund... trur eg må tenka litt her og laga min variant..

1 kommentar:

  1. Det siger seg inn over hele huset. Bare vent til du har garn i kjøkkenskuffen :))))))

    Hilsen Elin

    SvarSlett