søndag 20. juli 2014

Gamle mønster på nett

Eg har dreve å handla gamle strikkehefter på diverse Facebookgrupper. Men, nå har eg funne ein enda bedre arena der utvalget både har vore stort, og ikkje minst mykje rimeligare. Samme heftet har kanskje lege ute til tredobbel pris på Facebook, mens det på QXL har kosta helst lite.Eg må innrømma at eg blei litt reven med, og handla masse i starten. Synes eg fekk meg et par skikkelege godbitar.
Heftene har og vore i veldig god stand, heile og fine. Der har eg opplevd begge deler når eg har handla tidlegare.I desse koftetider er jo dette heftet med mønster frå Færøyene gull verdt. Synes det var så masse fint inni her.


 Eg har bare brukt søkeord som strikkebok og strikkeoppskrifter i søkefeltet, og vips har det poppa opp både et og fleire spennande hefter.
 I "kampens hete" har eg jammen klart å kjøpa et hefte eg hadde i frå før, men då får eg kanskje testa korleis det fungerar å selja ting innpå der og.

2 kommentarer:

  1. Oj, her var det sannlig mange godbiter Jane, wow! Så masse flotte oppskrifter du har hatt glede av å få kloa i :) ja nå frister du meg noe veldig - hmm, qxl...må nok innom i løpet av dagen. Kos deg masse Jane - trivelig å titte innom deg igjen :)

    SvarSlett
  2. Du er flink å finna fram i nettbutikkar--- det er sikkert og visst! Koselig å sjå desse gamle skattane. Mor mi hadde den siste der på lista--- men, nå --- borte!

    SvarSlett