tirsdag 22. juli 2014

13 nøster Line

Sist eg var i Odda gjekk eg innom Husflidbutikken fordi eg skulle kjøpa noko for ei venninne. Har jo aldri hatt så veldig sansen for den butikken, men dei to siste gangene har det vore ei veldig blid og imøtekommande dama som har stått der, og det bedra mitt inntrykk betraktelig.. Eg skulle jo, som vanlig, egentlig ikkje ha nåke garn. Det skulle eg jo ikkje sist heller når eg handla Sisu så det kosta etter på tilbud. (Det kan du lesa om HER!)

 
Meeen, oppi den tilbudskorga nett innom døra så låg det nesten ein pose full med Line frå Sandnes. Det var 30% rabatt, men med min pruteinnsats og velvillighet frå damen bak disken, så betalte eg slett ikkje så mykje.
Så nå sitte eg her med 13 nøster Line i ein herleg naturfarge, men ingen idear om kva eg skal laga. Holde det til eit plagg til meg tru? Tips mottas med takk.


I går hadde me et aldri så lite og svært så uhøgtidelig strikketreff utpå terrassen min. Sølvi og Linda kom med kvar si strikkeveska, og me nøyt sval bris ute til seint på kveld. Samtaletema dreide seg stort sett om garn, oppskrifter, pinnar og nettbutikkar. Slik som det skal i slikt selskap. Tusen takk for besøket damer, glede meg alt til neste gong.

3 kommentarer:

 1. "Du skal ikkje sova burt sumarnatta, ho er for ljos til det"!!! heller strikka og kosa seg på altan og være samen på "masketreff" -- godt ikkje lenge til neste kveld ;)

  SvarSlett
 2. Flott garn. Mener det var dette jeg så i en fin topp på garnbutikken i Skånevik. ser dere koste dere i sommerkvelden.

  SvarSlett
 3. Koseleg med strikketreff, skulle bare budd nermare... ;)
  Til jakken eg strikka i lingarn, brukte eg 10 nøster. Meiner det var 150 m på 50 gr, er ikkje heime så eg får ikkje sjekka nå.

  SvarSlett