mandag 21. juli 2014

Fornuft eller fristelsar?

Siden eg aldri blogga om nåke garnkjøp på Drops sitt årlege maigarnsalg, så trudde kanskje nåken at eg hadde klart å styrt unna? Der tok dei feil...

 
Blei nåken nøster gitt... Eg handla til og med før salget starta egentlig. For dei hadde Sky som månedens nøste i april hos Strikkenett, og når eg alt kunne starta handla Dropsgarn på tilbud siste dagen i april synes eg at eg fekk både i pose og sekk.


Sky har eg sett på fleire gonger. Nydelige, mjuke nøster, og vidunderlige fargar. Men, det er ganske kostbart og uten spesifikke prosjekt så har eg latt det vera. Fram til nå. Har ennå ingen spesifikke prosjekt, men som eg har nemd før; Eit godt garntilbud skal ein ikkje gå forbi!

 
Og nå har jo jammen Drops salg igjen. Denne gong på bomullsgarnet. Eg har sinnsjukt masse bomullsgarn, så eg har ikkje handla. Ennå....
Eg veit jo ikkje om eg klarar stå i mot. Veldig fristande når ein ser ei sånn korg fullstappa med nydelige nøster. Tidå vil visa om fonuft eller fristelse vinn.

3 kommentarer:

 1. Ja, fristelser står i kø - uansett årstid Jane :) masse nydelig garn du har kjøpt deg

  SvarSlett
 2. Nydelig garn du har kjøpt. Sky brukte jeg i en dåpskjole sammen med Seul.

  SvarSlett
 3. Lekkert garn. Lett å la seg friste.
  Sky har jeg brukt i sjal. De blir lette og fine. Har også brukt det i lacestrikka pulsvanter. Har sett det sammen med Soul, som Marit sier. Det var nydelig.
  Lykke til. Du finner nok på noe.

  SvarSlett