onsdag 23. juli 2014

Ein gjengangar

Det er ikkje alle mønsterheftene frå slutten av 90-talet som er lika stilige lenger. Heller ikkje dei frå starten av 2000 kan alltid brukast, men nokre klassikerar går aldri av moten.


Kjøpte eit hefte brukt, temmelig rimelig. Hadde bare sett framsida, og visste egentlig ikkje kva som venta inni.Men her var det jammen fleire godbitar. Som den udødelige Vossakofta til barn, og Sirdalskofta.
Alltid spennande når ein kjøper hefter uten å ha sett innhaldet, og denne gongen var eg heldig. Kan skriva under på at det ikkje er kvar gong...


Her i den uutholdelige heten føler eg meg ganske vissen, litt som denne karsesaken. Eg treng skygge og vatn for å kvikna til. Denne skrotten er ikkje laga for 30 varmegrader.

4 kommentarer:

 1. Det heftet trur ikkje eg heller eg har sett- så heldig du var! Litt meir vind i lufa i dag- håper du overlever- meir enn planta?! :D

  SvarSlett
 2. Mener dette heftet er i samlingen min. Der er mye fint i det så du var heldig.
  Det går mye vann i denne varmen men vi kan ikke klage. Ha en fin varm dag.

  SvarSlett
 3. Oi. Den har nok et aldri så lite problem.
  Det heftet har jeg strikka flere ting fra. Den på framsida husker jeg at jeg strikka i blått/grønt.Jeg kjenner ofte igjen disse godbitene dine. Blir litt nostalgisk. Men denne gangen føler jeg at heftet kom ut i går. Ja, ja.

  SvarSlett
 4. Det er eit fint hefte, har hatt det sidan det kom ut.
  Må kanskje ta det fram igjen og strikka noko fra det, liker og koftene du viser.

  SvarSlett