mandag 22. april 2013

Marius-jomfru

Ja, ikkje misforstå bloggtittelen, men eg skal altså i gang med min første Marius. Sjølv om det har vore månadar med skikkelig mariusdille på alle tenkelige strikkeforum og arenaer, så har eg altså ikkje blitt smitta. Og eg kan vel strengt tatt ikkje sei at eg er smitta nå heller, siden mariustunikaen er eit bestillingsverk!


Garnet kom i sist veke, og eg trur dette må vera den største Norgespakken posten har. Når ein først skal bestilla garn, så er det jo greit å ta i skikkelig. Kom over denne nettsida HER som solgte ut garnet med 40% rabatt. Kunne jo ikkje passa bedre når eg likevel måtte har garn til tunikaen. Og dei seks nøstene som eg i utganspunktet trengte til tunikaen, hadde plutselig blitt til 60. Du har kanskje hørt om celledeling, dette må vera noko i same gate..?


Så då var eg i gong med mørkeblå Sisu, og det ser ut til at eg skal holda på med det ei stund. 42 cm for å vera ganske nøyaktig. Sånn at ein stolt pappa i Haugesundsområdet kan kle dotter si i ein sånn som dette! (Bilde frå boka Norsk Småstrikk)2 kommentarer:

  1. Du vil nok oppdage at Mariusmønsteret er veldig greit å strikke på :)
    Og tenk -nå har du garn til å strikke 10 stykker!!!

    SvarSlett
  2. Rart hvordan garn formerer seg! Ble over 100 Tove nøster i min eske før jeg fikk åpnet den ;-) Jenny

    SvarSlett