fredag 12. april 2013

Lodden vektauke

Mars var ein skikkelig dårlig måned med tanke på mine gode intensjonar om å strikka meir enn eg handle. Eg er rett og slett ein GARNJUNKIE! Foreløbig går det heldigvis ikkje ut over nære og kjære, og eg har heller ikkje begynt å stjela frå familien for å få råd til å kjøpa garn.

Eg har jo ein blogg til som eg kun brukar til å føra garnrekneskap. Og etter å ha lagt inn det som faktisk blei handla i mars, så er det fare for at eg når 150 kilo innan Jonsok!


Det einaste garnet eg har ei fornuftig (bort)forklaring på koffer eg kjøpte, er dei gule og raude nøstene med Misti. Eg fekk nemlig to raude, to grøne og to gule nøster av dette i vinter. Siden det er så lite på kvart nøste så kan egentlig ikkje to nøster brukast til så mykje. Når det så kom salg på Misti på eine butikken her så konkluderte eg med at det kunne vera lurt å spe på med eit nøste og to i kvar farge sånn at eg kanskje kunne klara laga ein liten vest av den mjuke alpakkaen. Grøn var desverre ikkje å få tak i, men gult og raudt fekk vera med heim.
Om det faktisk er nok vil jo tida visa, vil jo helst sleppa kjøpa endå meir.


Og det har blitt mykje alpakka i heimen, babyalpakka til og med,  i det siste etter at det også dukka opp ein pakke frå Webs. Dette er nok fortsatt min favoritt nettbutikk, sjølv om den har fått hard utfordring frå eit par andre i det siste.
"Problemet" med Webs er at dei stadig sender ut sånne fristande nyhetsbrev til meg, sjølvsagt med bilder av nydeleg nøster, og den tillitsfulle teksten "Yarns for you" ... og med min viljestyrke, eller mangel på sådan, så går eg jo stadig i fella...


Uansett, pakken inneholdt stort sett tjukk alpakka, og eg er spent på om dette røytar like mykje som Misti.

Eit nøste med sokkegarn frå Cascade måtte også vera med. Fargane kjem ikkje så godt fram på bildet, men det er svart tvinna saman med ein nydeleg blåfarge. Forhåpentligvis nok til eit par barnesokkar.


Og så må eg dela Eplabutikken til ei veninne av meg. Nå har eg mast så lenge at ho må få seg ein liten nettbutikk til alle dei fine tinga ho syr. Og jammen har ho klart å åpna dei virtuelle dørene til Laga av Lene! Vel verdt eit besøk, og det dukkar opp nye ting nesten kvar dag der no!

3 kommentarer:

 1. "Om det faktisk er nok vil jo tida visa, vil jo helst sleppa kjøpa endå meir."
  Og dette mener du? Unnskyld, jeg tror ikke noe på deg. ;)

  Hvordan lagrer du alt garnet? Jeg har ikke veid mitt, så jeg har ingen aning på hvor mye jeg har. Kanskje jeg gjør det en dag, kanskje ikke.

  Ha en fin helg. Jeg skal holde på med et restegarnprosjekt. Kanskje det minker litt i hyllene. (HAHAHA)

  Hilsen Elin

  SvarSlett
 2. Så herlig dette garnet ser ut Jane, lenge siden jeg har best på nettet, ...hm, du frister no ja, webs? Aldri prøvd dem..må titte :)

  SvarSlett
 3. Så lekkert garn du viser oss! Sokkegarnet fra Cascade høres herlig ut :)
  Og gratulerer med 30000 besøkende her i bloggen din -kjekt at jeg skulle bli den som rundet dette tallet hos deg ;)

  SvarSlett