torsdag 18. april 2013

Eg har vore flink!

Nå skal eg skryta hemningslaust av meg sjølv, kor flink eg har vore.
Sist veke hadde eg ikkje mindre enn to lege/sjukehusbesøk som i mine auger begge kvalifisere til belønning i garnbutikken etterpå. Men, kom fristelsar og treng dåkk på, her skal dåkk motstand finna!
Eg handla ikkje garn! Ikkje så mykje som eit einaste loddent lite nøste.

Ok da, ein liten innrømmelse. Ved det eine legebesøket hadde ikkje garnbutikken åpna, men når det kjeme til Bergensturen så var det faktisk garnbutikken på Jernbanen eg var innom, og det utan å handla garn! (Alle som har vore innom her veit at det er ei bragd). Mine kjære venninner lurte på om dei hadde hatt nåke spesielt i sprøytene mine for anledningen, for detta var høgst uvanleg. Skal ikkje nekta for det, men det var ikkje nåke som eg bare måtte ha.


Eg handla 12 knappar, men det var jo ein handling av nødvendighet for å få jakken til Madel ferdig. Fann to ulike knappar som eg synes passa fint til garnet, men var usikker på kor store eg hadde laga knapphola. Dermed måtte begge vera med heim.


Kor nødvendig det var å kjøpa dei knappane kan vel diskuterast, siden det viste seg når eg kom heim, at jakken hadde 8 knapphol... Dermed bar det avgårde til ein lokal butikk for å sjå om eg kunne ha så flaks at dei hadde like. Det hadde dei ikkje, men eg fann nokon som kanskje passa vel så godt faktisk.

Men flinkheten tar ikkje slutt der. I går sydde eg nemlig i dei 8 knappane og! Ei bragd, spør du meg, det er nemlig noko av det mest kjedelige som fins. Sleit litt med motivasjonen, og måtte belønna meg sjølv undervegs med eit par karamellar!


Er kjempefornøyd med resultatet, og den passar så fint på jenta mi. Gler meg til regnet og vinden gir seg sånn at eg kan ta nåken skikkelige actionbilder ute med jakken i bruk! 
 
Faktaboks:
Garn: Rowan Summerspun - 215 g
Pinne: 4
Mønster: Børnestrikket av Sys Fredens
 
 
 3 kommentarer:

 1. Så flink du er, du fortjente de karamellene. Jakka ble kjempefin og knappene passa perfekt

  SvarSlett
 2. Flott jakke du har strikka til jento di! Den vert ho nok riktig snerten i. Og knappane passar bra, dei andre får du ha på lur til ein annan gong. Og karamellane var vel fortjent etter denne innsatsen.

  SvarSlett
 3. Ja, nå vet du hvordan det føles å ikke kjøpe garn ;) Ga det mersmak? hahahahaaa
  Det var en kjempekjekk jakke du hadde strikket -likte både fasong og fargespillet.

  SvarSlett