søndag 4. november 2012

Ikkje gull alt som glitrar

Bare nesten... Har jo igjen latt meg frista, svak som eg er. Men når det ligg ein slik pakke i postkassen min, ja då er dagen redda! Lånte den nye boka til Pickles  av ei veninne og fann ut at her var det såpass mange godbitar at denne bare måtte eg ha. http://shop.pickles.no/no/produkter/boka-var/flere-pickles-favoritter.html
Og siden den andre boka virka så bra, så satsar eg jo på at den første og er det, så den blei også med på lasset. http://shop.pickles.no/no/produkter/boka-var/pickles-favoritter-30-fine-strikkeprosjekter-i-bokform.htmlDommen er at desse absolutt er verdt pengane. Kjekke bilder, og mange oppskrifter utan for mykje montering. DET likar vi...Det er mykje som kan frista ei svak sjel inne i shoppen hos Pickles, men denne gongen klarte eg nesten å stå heilt i mot. Einaste eg fann ut måtte bli med i pakken var det nye glittergarnet dei har fått. Vanligvis styre eg unna alle sånne syntetiske greier, men etter å ha sett svært nyttig bruk av det i denne fine kjolen her, så skal eg gi det ein sjanse. Oppskrift på kjolen finn du her: http://shop.pickles.no/no/produkter/monstre/kun-monstre/gullungekjole-6-mnd-6-ar.html


Gullungekjole - 6 mnd - 6 årDagens tips: Strikkinnom har helgetilbud - gratis frakt. Og denne butikken har veldig mykje fint, og ikkje minst eksklusivt garn. Vil spesilet nevna at dei har Cascade og Claudia Handpainted, sistnemde kjem i ein del fantastiske fargekombinasjonar! I tillegg er fleire typar frå Viking Garn på salg, så det kan vera verdt ein tur innom! Butikken finn du her, hald på kredittkortet!
http://www.strikkinnom.no/
3 kommentarer:

 1. Allid spennande med nye strikkeoppskrifter. Er heller ikkje tilhengar av gulltråd, men på oppskrifta du viser er den lekker. Kanskje vi får sjå den kjolen frå deg?

  Du freistar lett meg med slike linkar til nettsider. denne gongen klarte eg å sjå..... og deretter stå i mot.

  SvarSlett
 2. Har satt bøkene opp på ønskelista til jul :) Er veldig glad i Pickles sitt garn og mønstera deira.

  SvarSlett
 3. wow hvis du skal srikke med det garnet håper jeg vi lesere får se resultatet :-) for mig så det hverfall ganske vanskelig å stikke med slik garn.
  fra "den magiske kluten" :-)

  SvarSlett