fredag 23. november 2012

Knappegalskap del 2

Nå har det ikkje vore nåke særleg strikking i heimen på nesten to veker, og det er ikkje til å stikka under ein stol at ho mor begynne bli rimeleg prega av strikkeabstinenser. Men i kveld skal pinnar og garn fram igjen, og det blir verkeleg fredagskos.

I påvente av strikkeform så har eg sysselsatt meg på etsy og e-bay. På Etsy har eg verkeleg funne ein god knappebutikk, vel verdt å sjekka ut. Og i dag ankom godsakene - også kalla knappar! Kem kan unngå å la seg frista av blomstrande retroknappar, kyr og ikkje minst grøne froskar! Eg har i alle fall ikkje slik viljestyrke..
I tillegg har det dukka opp to kjekke strikkeblader i posten denne veka, alltid velkomment. Må sei at Love of Knitting absolutt er ein favoritt. Ryddig og oversiktelig og med mange fine modellar. I tillegg så bugnar jo bladene av spennande og fristande annonser... Kan fort bli litt skummelt for ei svak og lettpåvirkelig sjel...
Men nå, nå skal pinnane fram!

2 kommentarer:

  1. Jeg har det med å handle litt for mye slikt selv - både på Etsy og Ebay. ;) Nå har jeg handleforbud på knapper og syutstyr til jeg har fått brukt opp en hel del. Jeg har så mange prosjekter gående at jeg ikke rekker over alt. ;) Høres det kjent ut? Håper det! :)

    God helg!

    SvarSlett