torsdag 15. november 2012

Ei knapp veke

Eg har oppdaga Etsy.... Hjelp...

Etter ei veka med så og sei strikkestopp så måtte det jo enda i noko slikt. Ante fred og ingen fare når eg surfa innom http://www.etsy.com/?ref=so_home. Men eg oppdaga fort at denne sida kunne by på farleg mange fristelsar.


Kjekt å henta posten denne veka:)

Siden folk fortelle meg at eg visstnok har meir enn nok garn, så peila eg meg inn på knappane. Har gått ein del knappar i det siste på babybootiesane, og då trengs det jo sjølvsagt påfyll.
Eg fann fort ein favoritt, sjekk her: http://www.etsy.com/shop/BohemianFindings

Og her er resultatet - I love it!!
Eg har og vore innom min danske favoritt på nett,  Stofstedet, for å finna passande guttaknappar. Hjerter og blomster passar ikkje heilt til tøffe småguttar. Det gjer derimot traktorar og sauer.
 
 Vil anbefala alle som skal handla i nettbutikkar å få seg PayPal konto. Det gjer sjølve handlinga enklare, du slepp å tasta inn kortnummer osv for kvar transaksjon, og eg føle meg i alle fall tryggare. Eg knytta PayPalkontoen til kredittkortet mitt, sånn at når eg handle på nett så bli pengane trukke frå kredittkortet og ikkje min bankkonto. Sikrare kan det vel knapt bli?

 Ein anna kjempefordel er i Eplabutikken min. Nå kan folk nemlig betala med kredittkort når dei handlar hos meg, og eg ser at det har auka salget betraktelig. Pengane kjem då inn på min PayPalkonto og eg får ein kjekk e-post med betalingsbekreftelse. Så PayPal - gode greier!

6 kommentarer:

 1. Å så stillige knappar. Du veit å freista du...

  Er så samd med PayPal kontoen. Er med å sikre netthandelen.

  SvarSlett
 2. Jeg handlet knapper i går på ebay. Mange knapper. Ser vi har itt samme smak også :) Kjekt å ha. Også tar de ikke så mye plass som garnet gjør.
  Jeg bruker også paypal.
  Ha en riktig fin helg.

  Hilsen Elin

  SvarSlett
 3. Så mange flotte knapper. Ja, det er mange fristelser å surfe på slike steder.
  Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min.
  Har mange ganger tenkt å forsøke magic loop, men det har blitt med tanken.
  Ønsker deg samtidig en fin helg.

  SvarSlett
 4. Så mange søte knapper. Blir du knappehekta og?
  Pay pal er kjempelettvint.

  SvarSlett
 5. Mange skjønne, artige og tøffe knapper du har kjøpt deg!
  Høres veldig greit ut med PayPal ;)

  SvarSlett
 6. hej du , nu kan vi kalle dig både for strikkeglade dame og knappe glade dame. stilige knapper du har kommet over der:-)
  ha en super mandag og fin fin uge.
  klem fra "den magiske kluten"

  SvarSlett