mandag 8. oktober 2012

Ooops, I dit it again...

Det hadde sikkert vore mykje bedre om eg bare hadde kjørt rett heim etter jobb på fredag. I staden så skulle eg ta ein aldri så liten tur opp til Porselensbuo for å kikka på Merinosalget til Drops - eg hadde jo tross alt ikkje kjøpt nåke meriono.... endå. Det fekk eg heldigvis gjort nåke med...
Det blir sagt at første steget er å innrømma at ein har et problem. Her skal det sjølvsagt ikkje innrømmast nokon ting som helst - ikkje anna enn at posane inneholdt 2550 gram med garn. I tillegg til Merino Extra Fine i ein herleg blåfarge, så kjøpte eg Cotton Light til 10 kroner og tre nøster Eskimo som eg hadde planar om å prøva bruka til Pickles sin Enkel Vest. Alt er lagt til i Årsrekneskapet, og eg som nå hadde strikka meg ned mot grensa på 100 kg, må visst henga i skal eg komma under den innan jul..

I tillegg så har eg fått meg ei aldri så lita utfordring frå Kristlaug, damen som drive Porselensbuo. Ho hadde ein rest med sennepsgul og oransj Faerytale som eg har fått, og kva kan eg klara laga av det? Det er for lite til nokon som helst form for Dorte-genser og det er ikkje kledelige fargar til babykler.. Så får me sjå då, om min ullne hjerne kan klara finna på noko lurt.
Og om du likar det eller ikkje, det nærmar seg JUL!!! Eg ELSKAR jul, altså virkelig elskar jul. Eg pyntar 1. desember og lever i ein rus av mandarinsaft og kongerøkelse resten av året. Så når slike blader som dette kjem i butikkane, så kjøper eg dei, kvart og eitt. Sjeldan det er så mykje nytt i dei, men stemniga og kosen er vel verdt pengane.

5 kommentarer:

 1. Fint å se at det ikke bare var meg som gikk litt amok på merinosalget til drops ;) det er jo uansett kjekt å hamstre når det er salg. Jeg har også kjøpt juleblader, det er så koselig :D

  SvarSlett
 2. Du har virkelig fått kjøpt deg masse deilig garn :)
  Eg gleder meg MASSE til jul ! Håper virkelig på masse snø i år :)
  Ha en fin uke videre.

  SvarSlett
 3. Du er nå ikke sann! Jeg har funnet min overmann når det gjelder garnkjøp. Men du fikk mye fint garn da.

  SvarSlett
 4. Ingenting er vel bedre enn å gå litt amok? :P

  SvarSlett
 5. hej hej :-)
  nejmen har du gått på garnsalg igjen hi hi du da ;-)
  men så strikker du utrolig mye fint ! og til dere som leser bloggen hennes, tenkt nu på julegaver dere kan kjøpe af henne,så slipper dere springe og lete lenge efter dem , her er mange flotte julegaver!:-) jul ja, fin fin tid med fine julefarver og lukter, kose tid:-)
  og du har fått garn som du ikke vet hvad du skal strikke af?
  jeg kan komme med et forslag... det er gul og oransj, kan du ikke strikke noget til påsken? om ikke klær men kanskje pynt?
  ha en forsatt god dag:-)
  hej hopp fra hun med den "magiske kluten" ;-)

  SvarSlett