mandag 1. oktober 2012

Eplabutikken min!

Då har eg endelig fått lagt Epla-butikken min til her inne på bloggen. Bare sjekk i høgre margen kor stilig det ser ut. Både bilder og direkte link til butikken min. Så nå har eg litt press på meg her for å få ting ferdig og lagt ut der, litt tomt i "hyllene" enn så lenge. Men kikk gjerne innom!

Og så har eg oppdaga ein ny, norsk nettbutikk i dag. Litt tilfeldig egentlig, satt å kikka på Garnstudio sine sider  og der kan ein jo få opp på kvar garntype kor ein får beste "dealen". Eg var på jakt etter Alaska :http://www.garnstudio.com/lang/no/weboffers.php?id=41

På den oversikten låg ein butikk som hette Garnhandleriet, som eg aldri har hørt om før. Det måtte sjølvsagt sjekkast ut, og plutselig hadde Jane bestilt seg 27 nøster med garn... (Her tenke eg at me bruke utilregnelig i gjerningsøyeblikket som forsvar)
Nettbutikken har hovedsakelig Dropsgarn, ein del pinnar og knappar, og byr ikkje på så mange godbitar av sjeldne og eksklusive trådbyltar. MEN, på pris er det utan tvil mykje å tjena!
Sjekka ut samme bestillinga på strikkenett.no, som lenge har vore ein favoritt pga gode prisar, men samme nøstene blei nesten 100 kroner dyrare.
Ein fugl kvitra og at lageret er under opparbeiding, så her kan det kanskje dukka opp mykje spennande etter kvart? Vel verdt ein kikk, og butikken finn du her: http://www.garnhandleriet.no/

3 kommentarer:

 1. Babyteppet i tuntremønster er flott. Fine ting det andre du har laga og!

  SvarSlett
 2. hej
  kjempefin butikk men hvordan i alledager kommer en til din butikk når en er på forsiden på epla?
  du har da strikket masse, for et kreativt menneske du er:-) stå på! :-)
  fra tone lill

  SvarSlett
 3. Du skriver så morsomt! Jeg hadde også brukt utilregnelig som unnskyldning. ;)
  Kjempeflott Epla-butikk du har!

  SvarSlett