lørdag 13. oktober 2012

Grusomme greier

Eg har testa et nytt garn. Bomull/lin frå Drops. Jammen glad eg bare hadde kjøpt ett nøste for detta var grusomme greier. Skikkelig stivt og hardt, nesten som hyssing og så delte tråden seg heile tida.
Strikka ein klut, pinne 5,5 og eit nøste gav ein ganske stor klut.Eg skal ikkje avskriva an heilt, denna kluten. For viss den er ekstremt god i bruk skal eg heller klara laga eit par til av "hyssingen". Har sendt både bomull/lin-kluten og ein klut i bambus opp til svigermor for testing. Så reknar eg med at ho kjem med ei ærleg tilbakemelding på kva som funke best..
Helga får me vel bruka til å finna nye prosjekt i alpakka, sidan Drops starte sitt salg på alle alpakka-kvalitetane måndag. Er det bare eg som synes det, eller har Garnstudio vore ekstra flittige med salg dette året? Ikkje meg i mot altså, bare det at det begynne bli så himla trangt på gjesterommet nere...

3 kommentarer:

 1. Jeg har strikket komfyrhåndkle i dette garnet. Og jeg er jo veldig enig i at det er et hardt garn.
  Men kluten din var i alle fall fin, så håper du får gode tilbakemeldinger på den ;) Kan jo godt være at garnet fungerer bedre til klut enn til håndkle.

  SvarSlett
 2. men får håpe dere har stort gjesterom... ;-)
  glede mig til å høre om weekends strikkeproskjekt:-)
  fine farve på klutene du strikket :-)
  fra "den magiske klut" ;-)

  SvarSlett
 3. Jeg heklet en veske i dette garnet for noen år siden.
  Siden garnet er så stivt ble det en bra veske.
  Spent på hva testen av kluten blir. Den var fin.

  SvarSlett