tirsdag 21. august 2012

Lykka er...

Lykka er sjølvsagt ein stooor pose med nytt, spennande garn. Fekk endelig til eit besøk på den kjekke garnbutikken på Jernbanen i Bergen, Norwegian Spirit. Etter først å ha vore innom Haukeland der dei faktisk skulle stikka ei nål langt inn i foten min, på undersida! AU!!!, så var dette det minste eg kunne unna meg.
Desverre så hadde eg ikkje med kamera i butikken, rett og slett fordi det ikkje var eit planlagt besøk, men eg kan verkeleg gå god for ein fin butikk med god oversikt, ryddige hyller og stort utvalg.
Spesielt spent var eg på merket Lang som eg aldri hadde hørt om før ei venninne, som også hadde besøkt Norwegian Spirit, kom heim med både oppskrifter og mønster. Like veldig godt oppskriftsheftene deiras, der du får veldig mykje for pengane og mønsteret kjem med dansk oversettelse.I tillegg til garn frå Hillesvåg og Drops, så føre dei Rowan sitt garn, Schachenmayr og sitt eige merke. Med andre ord lekre produkt som ikkje er å finna i kva garnhylle som helst. Og fargeutvalget er spektakulært! Ein nytelse å la augene kvila bortetter hyllemeter på hyllemeter med garn..
Måtte jo bare ha med meg dette nydelige alpakkagarnet med glitter i... Dyrt, men absolutt verdt det.
Og så har eg jo sagt at det ikkje blir nokon Skappelgenser på mine pinnar, men etter å ha snubla over denne kombinasjonen er eg ikkje lenger lika skråsikker... Kremt, den viljestyrken, den viljestyrken.. Kor vart den av...
Alfa glitter på salg vil jo vera ypperleg til desse enkle Picklesvestane eg har lagt min elsk på, så nokre nøster av dette måtte og få vera med heim til Uskedalen. Dei såg jo så reiselystne ut der dei låg...
Men, har du ikkje mulighet å komma deg til Bergen med det første, så er dei å finna på nettet, både med heimeside som du finn her: http://www.norwegian-spirit.com/shop/index.php og dei er på Facebook!
Og lure du på om dei har nettbutikk? Å jada, det kan du vera sikker på.
"Det er lov å la seg friste"....

Min produksjon består stort sett av klutar for tida. Må jo nesten det for å matcha dei tøffe oppvaskbørstane frå Søstrene Grene.

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Mye flott garn. Skam deg som ikke hadde med kamera. Du må nok ta en tur til.
  Skaplengenseren kan du jo lage med din egen vri da. vitsen er jo at den er stor og god. Riktig en genser å krype inn i.
  Og selfølgelig måtte du jo trøstehandle litt etter Haukelandbesøket. Vi gir jo alltid barna en trøstegave, hvorfor ikke kjøpe en til oss selv også. Skal jammen tenke på det neste gang jeg er i Oslo. Takk for tipset.
  Ha en fortsatt fin kveld.
  Liv

  SvarSlett
 2. SÅ bra at du fant så mye fint! jeg er innom der titt og ofte.. De har så mye fint, og så er det koselige folk som jobber der. Her i gården går det i Skappelgensere for tiden. Er akkurat ferdig med min første og holder på med en til en liten 4 åring. Nydelig farge du hadde funnet deg forresten, skal se det blir genser på deg også! Jeg kan forresten anbefale alpakkaen med glitter, den er veldig deilig å strikke med. HA en fin dag!

  SvarSlett