torsdag 7. juni 2012

Strikkeblad

Dagen i dag blei slett ikkje så verst. Vêret har vore bra, sol men ikkje for varmt. Snille ungar så eg har rukke gjera klar gjesterommet til mamma og pappa som kjem i helga. (Ryddinga bestod stort sett i å få unna strikkeoppskrifter, og prøva gjømma unna mest mulig garn for å unngå at garnmengden blir tema.)
Somla meg til å laga fiskemiddag med poteter, pluss i margen for den, i alle fall i min marg! Og på toppen av det heila dukka jammen Strikkemagasinet opp i postkassen. Så nå har eg satt meg ned med ein stor kopp mynte-te og skal kosa meg med bladet.

Strikkemagasinet er vel det einaste reine strikkebladet som er på norsk, desverre. Men det er til gjengjeld et ganske bra blad med breidt utvalg av oppskrifter, ganske trendy og fancy ting som ein virkelig har lyst på fordi det er fint, ikkje bare ein ullgenser som skal varma. Dei har ganske mykje stilig til guttar, og store størrelsar, og det er ofte mangelvare i andre oppskriftshefter og bøker. Desverre litt lite småting som huer, vottar, sokkar og sjal, men det hende dei har temanummer med fokus på dette.

Eg maskar meg vidare på kjolen min i babyull, men la opp til eit terrassestrikk i dag som eg lett kunne hiva frå meg. Ny klut på gang, og sjølv om garnet manglar magebelte så trur eg det er Muskat Soft frå Drops eg har på pinnane.
Som dåke sikkert ser så har eg blitt medlem av Strikkeblogger.no (Vanskeleg å unngå den stooore, rosa logoen øvst i bloggen her) og der er det rett og slett ei utømeleg kilde med inspirasjon. Anbefale alle å ta seg ein sveip innom der!

2 kommentarer:

  1. Ein god dag med andre ord! Gleder meg til bladet kjem, kanskje i morgon! Åshilkd O

    SvarSlett
  2. Huff! Farlig å trykke på rosa logo. Tiden gikk alt for fort.
    Men takk tor tipset alikevell.
    Liv

    SvarSlett