onsdag 5. mars 2014

Sjå her alle strikkenerder!

Er du strikkegal, handarbeidsnerd eller bare historieinteressert? Då bør du i alle fall ta turen til Åkra i morgo kveld og høyra på denne dama her!!


 Annemor Sundbø, som omtrent var den einaste som hadde noko å fara med på NRK sin Nasjonale strikkekveld, er nærast eit ikon innan strikking i Norge. Ei dama som verkeleg kan si strikkehistorie, og som har skrive fleire bøker.


Du kan lesa om arrangementet HER, og eg anbefalar alle som er i normal kjørbar avstand til Åkra om å ta turen. Ikkje lange svippen frå hverken Odda, Etne, Stord eller Skånevik. Eg håpar arrangørane får fulle hus når dei har klart å laga i stand eit så til dei grader fornuftig kulturarrangement!!
Og om du ikkje bur på desse trakter, så kan det jo henda at damen dukke opp ein plass i nærheten av deg? Virke nemlig som det er ein liten turnè på gang!

3 kommentarer:

  1. Ja dette kan verkeleg anbefalast! Har sjølv hatt gleda av å høyre henne og møte henne. Nytt sjansen alle som kan.

    SvarSlett
  2. Hei :-) var og hørte, og møtte, Annemor Sundbø i Ølen onsdag kveld - det er en STOR opplevelse for ALLE som er opptatt av strikkehistorie !! Eg kjørte fra Sauda til Ølen sammen med to strikkevenninner og angrer ikke ett sekund !! Den dama er bare vert å høre på!! Bøkene hennes er jo skatter dersom en er interresert i kulturhistorie. Har alle hennes bøker og KOSER meg med det hun formidler :-) Benytt den sjansen å hør hennes foredrag !! Rannveig fra Sauda

    SvarSlett
  3. Å, det hørtes ut som en kjekk kveld! God helg!

    SvarSlett