onsdag 12. mars 2014

Perfekt match!

Det er veldig ulike meiningar om kva pinnar som er best, men ein kan vel sjå ein viss enighet om at pinnar frå Knit Pro og addi stort sett kjem godt utav det. Eg har i tillegg funne meg ein favoritt i ibenholtpinnar, som faktisk er hakket bedre enn både Harmony Wood og bambus.
Av dårlige pinnar så kan eg i alle fall sei at plastpinnar frå Nille ikkje blir brukt her i huset, og eg var heller ikkje særleg nøgd med bambuspinnane frå Viking heller. Vaieren er så sinnsjukt mjuk at eg har problemer med å skyva maskene over.


Men, det står ikkje bare på pinnane. For garn oppføre seg slett ikkje likt på metall og tre. Og nå trur eg at eg har funne ein perfeck match. Det meste flyte jo godt og kjennes bra ut, men denne duoen her passa ekstremt godt i lag. Harmony Wood pinnar frå Knit Pro og sokkegarnet Iglu Color frå Regia. Perfekt, nydelig å strikka med.


Og på pinnane har eg då sjølvsagt sokkar. Denne gong prøve eg å læra meg ny type hæl - som eg synes passar bedre til babysokkar og til sokkar med glatt skaft, enn den eg pleie bruka.                 Short row heel fins det sikkert fleire variantar av, og eg har vore borti den på workshop hos Zirkona, men aldri brukt den.  Synes at varianten eg fann i denne bloggen var enkel å forstå, og synes den blei ganske brukande å sjå til og.

1 kommentar:

  1. Du er jo så flink til å strikke sokker.
    Kan tenke meg det er kjekt å lære seg flere hæl-modeller :)
    Jeg har strikket denne typen en gang -veldig grei variant :)
    Nydelige farger på garnet ditt :)

    SvarSlett