fredag 16. august 2013

Framleis liv laga!

Med ny PC på plass er eg endeleg "bækk inn bissniss"!
Det har rett og slett ikkje blitt noko blogging å snakka om i sommar, og grunnen er ikkje at eg har vore for lat eller hatt solstikk.
Dataen fant rett og slett ut at den ville slutta å visa noko på skjermen, og uten å sjå noko som helst blei det veldig vanskelig å blogga. Derfor takkar eg nå min kjære HP for innsatsen, lukke til som pensjonist!

 
Men, data må ein jo ha, og sånne tekniske duppedittar, spesifikasjonar og egenskapar har eg overhodet ikkje greia på. Interessen for å læra det er også ganske laber. Eg må derfor retta ein stor takk til "Herr og Fru Zirkona" som har hjulpe meg med valg av pc, installering og slike keisame greier. Etter 4 timar med krum nakke i går kveld, har eg nå komt i orden på Asusen, og trur eg skal klara få gjort det mesta eg trenge!


Trass i min skepsis til forandringar og nye ting, så må eg innrømma at det er ein sneisen og grei maskin. Stor skjerm, veldig lett, og et godt tastatur. Eg har handla hos komplett.no, og HER finn du maskinen. Dei var lynande raske på levering, bestilte seint tysdag kveld, og torsdag var den her!

Strikkekroken min er kaotisk som alltid, og først av alt ventar ein haug med knappesying. Alle ferieprosjekta mine manglar knappar, og det er ei tung bør å gå i gang med! Kom arbeidslyst (les knappesyingslyst) å treng deg på, her skal du motstand finna!


Til dåke som har savna bloggen min, så lovar eg grundig dokumentering av både feriestrikk, garnsafari på Rv 7 og ikkje minst resultat garnrevisjon!!

6 kommentarer:

 1. Knappesying er det verste jeg vet også. Det verste er at jeg blir nesten surere av å gjøre det fordi det er noe med det å bruke 10 min max på noe jeg har utsatt i en halv evighet.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny PC! Gleder meg til kommande bloggar og oppdatering av sommarens strikkerier. Å sy i knappar er greit, skulle vore nærare og tatt eit tak for deg, eg.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny PC: Godt å ha deg tilbake igjen.
  Garnrevisjon høres skummelt ut.
  Liv

  SvarSlett
 4. hej hej i dag fant jeg ut at nu skulle jeg stikke innom bloggen din og se hvad du har funni på for noget i det siste, men hejsann her har du vist vært uten pc og greier, nåja hvorfor skal ikkje pcer få lov å pensjonere sig når alt annet pensjonerer sig. så god pensjonistliv til den og velkommet til den nye og velkommet tilbake til dig oxo :-)
  ha en super weekend :-)
  fra den magiske kluten ;-)

  SvarSlett
 5. Grattis med ny pc ja, tar litt å ordne den også :) kjekt å se at du er tilbake Jane, og knappesying ja, skulle gjerne hatt en aldri så liten tjener til dette ;) ha ei god helg da, med pc og håndarbeid, kos deg

  SvarSlett