fredag 20. april 2012

"Syke samlere"

Ja, du har sikkert svisja innom programmet om syke samlere. Folk som hamstrar og hamstrar og ikkje klare kvitta seg med hverken skrot eller rot. Trur snart eg kan kvalifisera for det programmet viss dei skal ha et innslag om garn... Men heldigvis stoppe min samlemani og hamstring ved garn..

Ved nyttår vog eg alt garnet mitt. Tenkte det kunne vera artig å sjå kor mykje eg kjøpte/brukte på et år, mest for å klara krympa det enorme lageret. For eg hadde ein del garn, heile 64,5 kg! Det blir ganske mange nøster faktisk. Men, den krympinga av lageret går skikkelig dårlig. Eg visste jo at eg kom til å gå på ein liten smell på usa-turen, då hadde eg jo planlagt å handla med meg litt garn, men det har blitt ein del fristelsar på et par nettsider og den lokale nettbutikken Porselensbuo Gåver og Hobby i tillegg.Var oppom Porselensbuo i dag, et ærend for ei venninna, men jammen så blei det heile 16 nøster med Baby Alpaca Silk med heim. Skjønne slett ikkje kossen det gjekk til! Men dette garnet er bare så fantastisk mjukt og godt, og fargeskalaen er jo nydelig. Viss du ikkje har garnbutikk i nærheten som fører Drops sitt garn, så anbefalar eg denne nettsida: http://www.strikkenett.no/  Rask levering, ryddig nettside og alltid gode tilbud.

Men, garnhamstringa tar ikkje slutt med det. På lørdag slentra eg forbi Nille, eller nesten forbi. Burde ha gått forbi, men siden det stod ei korg med garn der så stoppa eg jo sjølsagt. 3150 gram med Gjestal Bomull Sport fekk vera med heim. Kunne slett ikkje gå forbi tilbudet til 5, 30 kr.


Rett ved siden av Nille så ligge Baronessa. Der har dei og garn. Og her hadde eg faktisk eit ærend. Har fått bestilling på ein tåkelilla babykjole, og måtte ha garn til dette.(For utruleg nok så hadde eg ikkje tre nøster av tåkelilla i det enorme lageret mitt) Kjøpte tre nøster av det, men jammen lurte det seg med to nøster med sokkegarn i tillegg. trur eg trygt kan diagnostiserast med ein aldri så liten garnmani!


Vips, nå nærmar eg med plutselig 100 kg garn! Men, skal bli leeenge til neste garnkjøp nå.. trur eg..

3 kommentarer:

 1. Ja ja, va nå slett ikkje den verste samlemanien det. Sjøl er eg stoffoman:))))))
  Noken diller må ein få lov og ha.
  Maen samla på teiner og ruser, så ingen dårlig samvittighet av den grunn:)))))
  God helg:)

  SvarSlett
 2. Slett ikke noen dårlig samlemani dette.
  Det er litt av hvert her hos meg og. Var nettopp på ett fabrikkutsalg, der ble det noe med hjem, og som ikke det var nok har jeg bestilt på nett idag.
  Ønsker deg en fin helg, og gratulerer med fin blogg.

  SvarSlett
 3. Heiane kor du skal strikka!!! Heilt til 100 :=) Kjekt med garn - og det er ein reinsleg hobby, då!

  SvarSlett